jaha, men de gick ju idag också

 
 
 
 
Vad kan väl va bättre en sketen onsdag än att sitta och möla i sin satsumas till skenet av stearinljus en septemberkväll. (mest för att jag inte har lampa i vardagsrummet, jag kör stenhårt på hellre ingen än nån jag inte är nöjd med.. Alltså blir de stearinljus, och de bidrar ju till feeling bara de)
 
Jag och tjejerna prioritera, en sketen onsdag som denna, bort en vällagad kvällsmat mot korv med bröd och kvällsdopp i havet.
(Mest för att jag stenhårt tror att det alla septemberkvällar där de bara tillåts mår man så mycket bättre  av kvällsdopp i hav än mycket annat)
 
Innan, innan kvällsdopp och satsumas, va de precis sådär mycket kaous som det är.
En väldig massa bilkörande och gympapåsar och känslostormar och läxor och potträning och trötthet och tvätthögar och tålamodsbrist och bortsprungna jackor och tankspridhet och bajsblöjor och allt annat underbart.
 
Ibland, typ nu, till skenet av min färska laptop och stearinljus och med satsumasskal lite var stanns, så kan jag ändå förundras, eller främst förvånas av att jag får ihop de, med nån slags, jahaja-men-de-gick-ju-idag-också-känsla och att dom där tre juvelerna nyduschade efter kvällsdopp i havet och med korv med bröd i magen somnat så gott och tryggt och i itid för att orka upp vid 6.
Att gympapåsen är packad, läxorna gjorda och kläderna som ska på om alldeles för få timmar ligger i tre små högar och väntar.
Tillslut försvinner väl känslan i magen, känsan av att hela tiden behöva skynda sig för att hinna med och blir vardag den också.
 
Livet | |
#1 - - Fanny:

Du är en supermamma!! 💪❤️

Svar: 😘
Mathilda

Upp