2

Två timmarna sömn. Ah men de är ju helt orimligt lite! Så lite som att när man kollar på klockan vid 04:10 tänkte att nä nu är de ingen idé längre. Jag kapitulerar för dig nattfan. Du vinner. Jag förlorar.

Men i min ickesömn fick jag ändå inte så galet mkt panik som man får av den sortens nu-måste-jag-sova-för-jag-ska-snart-upp-paniken.

Nädå. Jag ägnade min vakna natt åt de enda rätta. Skriva, såklart.
Fyra rader poesi av vackraste sköraste mitt i natten sort. Sådär direkt från hjärtat som de bara kan bli en sömnlös natt när allt snurrar och det är svårt att fokusera på vad man tänker på, för tankarna är för många och håller än vaken.

Men de gick ju ändå. Ändå pigg & allert under dagens föreläsning. Eller pigg & pigg. Vid fullt medvetande iaf! Och inga större utbrott över sånadär dagliga motgångar av dusch & tandborst slag. Så på de hela, överlevnad!
Dikten då. Ah den får vi se om jag får mod att dela med mig av.

Livet | | Kommentera |

Nya nivåer

Att jag gärna lyssnar på P1 & p2.
Att jag tycker att hela dagen gått till spillo om jag sovit till 10.
Att jag inte längre fixar att dricka kaffe för sent på kvällen.
Jo men mycket av min tantighet kan jag helt klart med stolthet bära & ändå uppskatta lite. Ja menar att kunna de flesta Peter le Marc låtar eller Stefan Sundström för den delen tyder ju enbart & bara på god smak!
Men mina vänner idag nådde den nya höjder! Tantigheten!

Jag blev, (åter igen ja för de är inte första gången jag bli irriterad av detta fenomen), riktigt upprörd över att nån kär granne bemödat sig med att källsortera sina tidningar, för att... Håll i dig!! Slänga alla i hushållssoporna!
Tidningskärlet, märkt "TIDNINGAR" står bredvid ditt lata fanskap, hur svårt ska det va vill jag skrika till hen!
Borde jag bli mer orolig över mig själv än min lata granne!? Kan det va klimakteriet innan 30 som är på G?! Eller nån annan åldersrelaterad sjukdom?! Borde jag sätta upp arga lappar om miljöförstöring?!

Livet | | Kommentera |

Bra helg

Och vilken helg! Få tillbringa med sånt folk som man tycker vansinnigt mycket om på platser man finner vansinnigt mycket ro.
Jag följde med andra ord med Mikaela till Orust. Nån slags spontan tripp & de är väl dom som behövs som mest. Komma iväg, tanka energi & njuta av tystnaden (så fort jag är tyst då vill säga, vilket händer, ibland)
Bilden... Den är ju inte alls därifrån utan från ännu ett spontant frispel som plötsligt inföll. Öde platser som en gång varit fulla av liv. Otroligt spännande!

Livet | | Kommentera |
Upp