Kontraster

Kontraster är nog de minsta man kan säga för att beskriva olikheterna mellan jämn & ojämn. Mellan veckorna då barnen är hos sin pappa & fattas mig eller ej.
Rätt lättuträknat att domdär barnveckorna är rätt mkt feelingen att allt går i nån slags overkligt fart. Jag gillar ju de, farten! Men sen. Från de tillståndet till bara mig själv. Behovet finns & min förmåga att fördriva tid & njuta av de är så fenomenal att jag förmodligen kunde doktorera i ämnet. Jag gillar att umgås med mig själv. Har alltid gillar att umgås med mig själv. De är ju ändå just sig själv man spenderar rätt mkt tid med. Så de är en typiskt bra grej att gilla. Det är ju så.

Den valda ensamheten är vacker!

Och bortsett från heltidsjobb & möten & städa i ordning & komma ifatt med tvätten) så skönt att bara släppa allt sånt en vecka & veta att de finns tid sen) så har jag hunnit med en massa sånt där de-ska-jag-ta-tag-i-snart-grejer.

Optiker tex. Och de helt enormt svåra valet av glasögon. Jag valde dessa i nån slags typisk mig -AHH men bara ta dom snabbt beslut, eftersom jag, efter att ha engagerat halva personalstyrkan, insåg att de va för svårt beslut att ta, vela kommer jag ingen vart med.

Utettäning,(vilket börjar bli kallt) börjat läsa alkemisten (igen) & legat på soffan efter jobbet, (för att jag kan. )
Sånt har jag också hunnit. Varit på "en skam för Sverige 2" med soran & Magnus & Julia & tillhörande torsdagsöl, de va ju en bättre torsdag, helt klart! Och tom lite yoga & fått upp stafflit & massa annat fint. Ja men du hör ju själv hur bra! Nära på overkligt ändå.

Som.om. Inte de vore vecka gott nog med ego eget en vecka så mölade jag på min kängorna & åkte till väla en sväng igår. Påfyllning med höstkläder till tjejerna & ett konstaterande från Mikaela att jag minsann va väldigt duktig på att unna mig själv saker. Jo ja tackar!
Nu har snart koffeinet nått dom morgontrötta ögonen & jag ska åter igen till utegymmet & sen har ja på känn att dagen bjuder på andra finheter.
Och de va de med de.

Jag idag / dagens mama, Livet | | Kommentera |

Mån.

Och så va de då måndag igen. Men vad gör väl de när man har en fin vecka i ryggen & en helg som innehållit både stadsbondgården med Sophia & hennes tjejer. (Japp, upplägget mammor dricker kaffe & pratar medans minimänniskor skapar olika koreografier & klappar grisar är briljant) även en otrolig massa kvällsmys & tacos & lösgodis & soffhöghäng & film & sånt som hör helgen till.Så nog ska vi redan ut denna måndagen. Extra mycket eyeliner, extra stark kaffe, extra lager tröjor för kylan försöker ta över & totalt ignorera att jag vaknade pigg klockan 3 (efter att ha somnar sådär nån timme innan) och mest försöka reda ut den. Måndagen.

Livet | | Kommentera |

Det bor en liten poet i oss alla

Livet | | Kommentera |
Upp