Vardag

ÄNTLIGEN ÄR SEMESTERN SLUT!!!!!!!!

Uhum! Jag är inte ironisk eller sarkastisk ens de minsta!
Lika mycket som jag längtar & väntar på dendär ledigheten. Lika skönt tycker jag de är med vardag & rutiner igen!

Vardagen numera består mycket i morgon & kväll mest.. Och att försöka få upp morgontrötta barn & inte låta mitt eget vidriga morgonhumör lysa igenom, utan ta till den bästa skådistalangen jag ligger inne med.
Och lite samma visa där på eftermiddagarna. Dendär vidriga tiden när de va för länge sen de va lunch & man glömt att inta annat än kaffe på em. barnen är toktrötta efter en lång dag i skola & förskola & man själv är tok trött efter en lång jobbdag.
Men domdär små timmarna är ju ändå de enda man har ihop, på vardagar. Och de är också dom små stunderna av toktrötthet och dåligt morgonhumör & blodsockerfall som ändå är dom bästa.
Jag har kört med full attack gällande dom i veckan! Anfall med full styrka & inte ge vika åt en skön soffa eller ok sitt ni med ipaden. De blir de förmodligen ändå snart läge med till hösten.
Nädå. Jag har när barnen & jag själv varit som mest trötta dragit med dom till mitt nya favoritställe (inte prosecco favoritstället, de kan bli lite fel sådär till vardags)
utan till utegymmet som min kära bror introducerade för mig.
Selma har finslipat sin armgång & jag har fått svettas. Astrid har agerat extra tyngd vid vissa övningar & Elsa övar balansgång. Framförallt är vi alla fyra gött trötta & nöjda när kvällen kommer.
Även lite kalas för min fina mormor har vi lyxat till de med.
Så nog är vardagen igång med full styrka. Och jag gillar de MYCKET!

....


Idag då. Mest är jag nöjdtrött efter en fin kväll på tillsammans med fin kollega. När jag en fredag em. får ett sms där de står "träna & vinkväll" så kan man inte annat än svara "givetvis" den perfekta kombon av nytta & nöje.
Men denna lördagsförmiddag mest bara njuter jag av sol & balkong & en bra bok. Och känner mig tramsigt tacksam!

Livet | |
Upp