En perfekt morsdag!


MORS DAG!
Detta har varit en helt perfekt mors dag!
Jag & Selma gick & mötte Marcus & Josefine i pippi parken, där hon gungade & hade de mysigt. Sen gick jag & Selma vidare i solen på en långpromenad.
När vi kom hem så väckte vi Leif. Efter en stund kom Tomas med jätte goda jordgubbsbakelser.
Sen har dagen fortsatt lugnt & skönt. Selma gillar att va ute, så hon har krypit runt på uteplatsen & jag har suttit i solen & ätit vattenmelon & läst i min morsdag present. Nämligen "a piece of cake". Jag ÄLSKAR den redan, & då har jag inte bakat nått från den än. Men allt är så bra upplagt, bra recept, & bilderna är jätte fina! (dessutom är ju Leila jätte söt)
Hon är inte dålig på att välja presenter min lilla tjej!

Nu väntar en ny vecka & en ny månad,
 "juni juli augusti, vindarna är varma då..."
Jag hoppas att Per har rätt!
Livet | | 2 kommentarer |

Jätte bra dag(som vanligt!)

Idag har varit en perfekt dag! Jag har hängt på stan med Maria & William. William har en massa energi & selma sitter mest i sin vagn & kollar in folk. timme ut & timme in.
Jag har hunnit med att prata med bästaste Julia. Det kan man verkligen behöva så inte abstinensen blir för hög!
Leif & Selma sitter & kollar pågrillen, pappa & Hannele kommer snart & ska käka. Jag va orolig att de skulle börja regna, men de är jätte skön sol nu! Även de är perfekt!

Ang. huset kan jag bara säga att de är helt underbart mysigt, ligger i slättåkra, så ja, jag ska bli en riktog bonne! :)
STOOOR trädgård & ett JÄTTE fint hus! Kommer bilder på onsdag. Håll ut gott folk!
Julia, va inte avundsjuk. Du får bo hos oss any time såklart. Du kan tom få ha ett eget land! :)
Allt känns brara jätte bra!
Klart lite bittert att lämna en underbar lägenhet som verkligen är hemma & som man knappt kan få en bättre. Lite konstigt att inte bo inne i stan. Men 20 minuter till stan & 20 minuter till havet känns inte alls jobbigt. bara jätte jätte underbart!
Ha en bra fredagskväll!
Livet | | 2 kommentarer |

Mitt liv är så jävla bra!

Idag har jag & Selma varit & hälsat på Ida. Vi har haft en jätte jätte mysig dag! Selma fick en jätte fin tröja vi åt en jätte god lunch & kollade på de jätte fina hästarna! Kort & gott en jätte bra dag! (som måste göras om snart!) TACK IDA!!!!!

Min sommar kommer att bli helt underbar! Vi ska på en jätte mysig semester & jag har bestämmt mig för att bara vara ledig hela sommaren. De va några år sen sist som jag av ledig en sommar! Så jag ska bara vara med alla människor jag älskar. Alltså min lilla men underbara familj.
SOM OM inte de vore underbart nog så kommer ju Lina hem, Kiki(!!!) kommer från London en snabb sväng & säger hej, Ida är i stan hela sommaren & min bästa sanna & issa är inom armlängds avstång! Min kusin Nicke & hans Madde & deras lilla lilla Joanna(fiiint namn!!! att man inte kom på de!)de kommer iaf ner. Julia & Kim ska få sin lilla bebis! vad mer kan jag säga! UNDERBART!!!!!
Vi avslutar en underbar sommar med att taadaa, flytta dessutom! Jag ska äntligen få de mysiga torpet (fast de blir hus nu!)som jag velat ha så länge! Mitt liv är så jävla bra!!!!
Livet | | 3 kommentarer |
Upp