låång uppdatering

Den dåliga uppdateringen beror på att en viss liten prinsessa har varit och pillat lite på datorn, så vissa tangenter blir siffror ist för boktsäver.. nån som vet vad man gör åt detta??
här kommer en uppdatering

i söndags så va jag jätte hurtig, bakade bullar 97 stycken för att vara lite mer exakt, sen blev de storkok till selma så nu har hon lite diverse maträtter hon kan äta av i några veckor. inte för att hon gillar att äta sin mat, hade hon fått välja så hde de blivit havregrynsgröt alla målen.

igår gick jag enda fram till lunch och försökte komma på om jag va sjuk, kanske bar lite feber eller lite förkyld, men icke. jag kännde mig så seg och ville hellst inte göra något, och de gjorde jag väl inte heller. tur att jag har en händig man som fixar och grejar. han jobbar och tjänar pengar, och städar och fixar, och jag gör de jag är bra på, gör av med pengarna han tjänar, meen, någon måste ju ta på sig de ansvaret också. så är de med de.

idag har jag hunnit med en morgonpromenad, selma har varit ute en sväng och kännt lite på gräset. jag har blivit lite irroterad, mycket irriterad och sen pratade jag med min moder och blev på bra humör igen. tänkte baka bonkaker till leif, men smöret va slut så jag tog selma på armen och gick och köpte nytt, sen såg jag att vaniljsockret va slut också, så de får väl bli en till sväng.
ska iväg och simma om nån timme och sen ska jag gå på stan, lite ärenden och lite frukt köp.

monica fagerström!!! denna fina kvinna! så roligt att du hittat hit! jag saknar er alla så mycket!  TÄNK att komma ut till er ö snart, eller bara att få träffa er, en gång om året är lite lite tycker jag! det blir många barn för en över påsk, men så mysigt för alla!

selma ligger ute och sover i sin vagn och varje gång hon gör de så har jag en liten tävlan med mig själv hur mycket man kommer att hinna med. att sitta här ingick egentligen inte i de planerna. så nu ska här fixas.

ta hand om varandra!
Livet | | 3 kommentarer |
Upp