emma i tv

29824-145

Idag ringde klockan tidigt eftersom en tjej från kanal 5 skulle ringa och ställa en massa frågor om Emma, som har sökt in till nått program där och tydligen kommit vidare, så förhoppningsvis ska jag sitta där så fint i publiken,och förhoppningsvis så vinner hon en massa pengar!
Så nu har jag varit uppe i flera timmar, en bra stund har jag försökt kamma ut mitt nyduschade hår, men eftersom alla borstar ligger fint nerpackade så blev de lite halv kassa gjort. Jag börjar inte jobba förän om 4 timmar och jag borde gå in till stan, solen skiner ju tom, men jag tror jag blir hemma och packar lite till.
Livet | | Kommentera |

packning

packa packa packa...
Igår kom jag snyggt undan allt packande eftersom telefonen ringde. Sen blev de en tripp till helsingborg och Ikea, mest kollande, köttbulls middag och lite småsaker inköpta, men de va trevligt att komma ifrån flytt katongerna.
Jag får så lätt lite panik över allt med flytten, jag packar och fixar, men inget blir gjort, och nu jobbar jag resten av veckan, så detta är sista dagen jag har på mig innan lördag. Dessutom är jag helt övertygad om att nått kommer gå galet, att soffan vi beställt är bajsbrun( jag hade denna hemska mardröm inatt!)
panik panik panik
(och jag har bara mig själv att skylla)
Livet | | 3 kommentarer |

Lördag morgon.

29824-144

Lördag morgon klockan va 7, min första tanke va åh va skönt de är lördag, sen kom jag på att jag skulle till jobbet och att Leif dessutom jobbade, vilket betyder vandra eller åka buss, och med tanke på att jag va rädd för att blåsa iväg (vilket aldrig skulle kunna hända) så valde jag buss. So far so good. När jag genom vinden tagit mig till busshållsplatsen och insåg att de som sagt är lördag och knappt går några bussar, så jag kanske om bussen är sen, (vilket den nästan alltid är) kommer att komma sent til jobbet (natt mannen kan i de läget döda) . När jag halvt panikslagen står och funderar på om jag ska börja halvspringa mot jobbet så känner jag en underlig doft, men något bekant, så jag kollar ner och upptäcker att någon hade roligt igårkväll men de slutade illa, och personen i fråga hade ätit brocoli.. Ja, lite skrik, svordomar över hur mycket jag avskyr fulla människor så kom tilsist bussen.
Jag skulle då va lite extra trevlig mot busschaufören, men han uppskattade inte artighet så som "stackare va du är uppe tidigt och kör" eller "förresten, jag har jämna pengar". Till svar fick jag bara, "tidigt, va fan du skulle bara veta hur länge ja varit uppe" och "ja, jag struntar i vilket,men vill du bli av med mynt så,,,"
Ja, men trotts denna underliga start på min dag har jag klarat mig finemang. Jag tror de har med melodifestivalen att göra! Jag gav mig in på ett tappert försök till en bild från göteborg när ja och Julia var där, nåväl kan man säga om den, men Babsan är iaf på plats!
Livet | | Kommentera |
Upp